My Cart: 0 Item(s)  -  DKK0.00
Forside >>  Apotek >>  Hygiejne >>  Hygiejne til kvinder >>  Femintimate - Eve Menstruation Cup Large Apotek Hygiejne til kvinder
Femintimate - Eve Menstruation Cup Large Apotek Hygiejne til kvinder
Femintimate - Eve Menstruation Cup Large Apotek Hygiejne til kvinder [NS6958]Femintimate - Eve Menstruation Cup Large Apotek Hygiejne til kvinder
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Femintimate - Eve Menstruation Cup Large Apotek Hygiejne til kvinder
  • Femintimate - Eve Menstruation Cup Large Apotek Hygiejne til kvinder
DKK130.73  DKK104.59Spar: 20% off
  • Model: NS6958
  • 4930 Antal på lager
  • Femintimate - Eve Menstruation Cup Large Apotek Hygiejne til kvinder
  • Femintimate - Eve Menstruation Cup Small Apotek Hygiejne til kvinder
Femintimate - Eve Menstruation Cup Large Apotek Hygiejne til kvinder_checkout

Lad dig aldrig genere af …

Lad dig aldrig genere af din menstruation igen med denne fantastiske menstruations kop til kvinder. Koppen er den mest miljøvenlige og nemmeste løsning når du har tante rød på besøg, da den kan bruges i mange år, hvis du behandler den rigtigt. Du sætter ganske enkelt koppen op og den indsamler blodet; nemt og hygiejnisk. Du skal bare tømme den et par gange om dagen, rense den og sætte den op igen. Så behøver du faktisk ikke tænke mere over det! Det gode ved koppen er at du ganske enkelt ikke behøver at være bange for symptomer såsom det farlige toxic choch syndrome, som tamponer kan give, samt andre ubehageligheder som bind kan foresage, da koppen ikke suger blodet, men blot indsamler det. Den er skånsom mod din krops naturlige miljø og skader hedder ikke omgivelserne, da den kan genbruges i mange år. 

Sådan gør du:
  OBS: Det er meget vigtigt at du altid læse brugsvejledningen grundigt inden du bruger koppen og sikre dig at du har den rigtige størrelse kop. Denne kop er en størrelse L, der anbefales til kvinder der har født eller på anden måde har brug for en lidt bredere omkreds. 
1) Ved indsættelse, bøjer du nemt koppens side, så den danner et lille U, dette gør at den nemmere kan sættes op.
2) Du indfører derefter koppen i skeden og slipper let, så du kan mærke at den folder sig ud indeni. Hvis du kan mærke koppen, har du ikke sat den langt nok op, da den helst ikke skal kunne mærkes, når den sidder korrekt. Det kan godt kræve en smule øvelse, før du får den til at sidde rigtigt, men når du gør, er det en stor befrielse.
3) Du kan sætte koppen i, inden du får din menstruation, men lad den ikke sidde i mere end 8-10 timer uden at du tager den ud.
4) Når du mener det er tid til at tømme koppen, så hiver du blidt i enden og slapper af i musklerne.
5) Nu kan du tømme koppen i toilettet og skylle den med lunkent vand, inden du indsætter den igen.
6) Du kan sagtens sove med koppen i. 
7) Når du har brugt koppen i en cyklus, så skal den koges i vand i omkring 5-10 minutter og opbevares i en ikke-lufttæt beholder/pose.

Denne kop er lavet til kvinder der har født. Tror du at du skal bruge en mindre version, så sælger vi også Femintimate Small.

 

 


Femintimate - Eve Menstruation Cup Large Apotek Hygiejne til kvinder uDBfX1TuTQgZk7vRU

Femintimate - Eve Menstruation Cup Large Apotek Hygiejne til kvinder
Femintimate - Eve Menstruation Cup Large Apotek Hygiejne til kvinder