My Cart: 0 Item(s)  -  DKK0.00
Forside >>  Sexlegetøj >>  Sexlegetøj til kvinder >>  Bækkenbundskugler >>  Bad Kitty - Tunge elskovkugler i metal Sexlegetøj til kvinder Bækkenbundskugler
Bad Kitty - Tunge elskovkugler i metal Sexlegetøj til kvinder Bækkenbundskugler
DKK190.70  DKK152.56Spar: 20% off
  • Model: 05202840000
  • 4991 Antal på lager
  • Rocks Off - guld bækkenbundskugler med udtrækningssnor Sexlegetøj til kvinder
  • Bad Kitty - Tunge elskovkugler i metal Sexlegetøj til kvinder Bækkenbundskugler
  • You2Toys - Black Velvet Elskovskugler Sexlegetøj til kvinder Bækkenbundskugler
  • Je Joue - Ami Elskovskugle til Bækkenbundstræning Sexlegetøj kvinder Bækkenbundskugler
  • You2Toys - Nikkelfri elskovskugler duo til bækkenbundstræning Sexlegetøj kvinder Bækkenbundskugler
Bad Kitty - Tunge elskovkugler i metal Sexlegetøj til kvinder Bækkenbundskugler_checkout

Frække elskovkugler til den trænede …

Frække elskovkugler til den trænede kvinde. Kuglerne vejer 110 gram hver og er derfor i den tunge ende. Kuglerne er lavet i glatpoleret stål, der gør det muligt at varme eller afkøle dem efter behov. Fuld længde er 23 cm og hver kugle har en diameter op godt 3 cm. Med metal håndtag til nemt udtag.

De seneste år er mange kvinder blevet mere bevidste om, hvor vigtigt det er at træne sin bækkenbund. Bækkenbundstræning har mange gode effekter, både nu og i fremtiden og kan bruges af alle kvinder uanset alder, m man har børn eller om man er seksuel aktiv.

1. Orgasmer:   Jo den er god nok! Effektiv bækkenbundstræning giver ofte bedre og mere intense orgasmer, hvilket vil kunne mærkes, ikke kun på dig, men også på din partner, der vil nyde godt af denne fordel.

2. Lækager:   Mange kvinder oplever at det bliver sværere for dem at holde på vandet, især når de bliver en smule ældre eller efter de har fået børn. Effektiv bækkenbundstræning kan forhindre dette for de fleste kvinder og mange oplever da også at lækagerne forsvinder når bækkenbunden bliver trænet. Du kan også forebygge dette ved at træne din bækkenbund i en ung alder og inden du får børn.

Hvorfor elskovskugler?  

Elskovskugler er over dobbelt så effektive som knibeøvelser og derfor kan du med fordel anskaffe dig et sæt. Vi mener at et par elskovkugler er et must i enhver kvindes hjem, da det er nemme at bruge og giver så meget til dig og dit sexliv.

Derudover er der mange kvinder der også bliver seksuelt opstemt af at have et par kugler indeni sig, og som også bruger dem i forbindelse med forspil, som det også bliver gjort i de populære bøger "Fifty Shades of Grey".

Elskovskugler bliver anbefalet af gynækologer, læger og jordmødre verden rundt.

Elskovkugler består for det meste af en eller to sammenhængende kugler med en lille kugle indeni, der gør at du automatisk spænder op i din bækkenbund. Du finder elskovskugler i mange vægtklasser og størrelser.

Sådan bruger du dine elskovskuglerne?  

Du indfører kuglerne i dig, gerne med hjælp fra vandbaseret glidecreme og prøver at lave en knibeøvelse omkring kuglerne, gerne liggende. Når du føler dig fortrolig med kuglerne kan du prøve at gå lidt rundt med dem indeni dig. Oplever du at de falder ud, skal du give dem lidt mere tid siddende eller liggende. Når din bækkenbund har vendt sig til at have kuglerne i, vil du naturligt lave knibeøvelser, uden at du lægger mærke til det. Start med at have kugler i i 10 minutter af gangen og øg tiden du har dem i. Når du har øvet dig, vil du kunne lave alt muligt med kuglerne i. 

Du vil ofte i starten føle dig en smule øm i bækkebunden, men det er helt normalt når du træner nye muskler som du normalt ikke bruger. Efter effektiv træning, vil du kunne mærke de mange fordele og din partner vil kunne mærke at du bliver strammere.

Hvilke kugler skal jeg vælge?  

I dag findes der rigtig mange forskellige på markedet og det er svært at vælge. Som nybegynder kan du med fordel vælge nogle kugler, der ikke er for tunge og når du har øvet dig kan du vælge nogle der er lidt større og tungere.

Har du født for nyligt, har fået fjernet din livmoder, eller har en tilbaglikkende eller nedsunket livmoder anbefaler vi dog at du starter med en kugle, der kun har en kugle på og som ikke er så tung.


Bad Kitty - Tunge elskovkugler i metal Sexlegetøj til kvinder Bækkenbundskugler Mob5jqmBpH4zpLvsFxz

Bad Kitty - Tunge elskovkugler i metal Sexlegetøj til kvinder Bækkenbundskugler